«Παθητικό κάπνισμα και συμπεριφορές» Εκδήλωση στον Πολυχώρο του «Ορίζοντα»

Ο σύλλογος Ακαπνίστας σας προσκαλεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με θέμα τις συμπεριφορικές προεκτάσεις του παθητικού καπνίσματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου στον Πολυχώρο του Ορίζοντα (στην Τσουδερων 38Α) και την συζήτηση θα συντονίζει η η κυρία Βεργανελάκη Ευαγγελία, κοινωνική ανθρωπολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και κοινωνική αρθρογράφος.

Το παθητικό κάπνισμα, δεν λαμβάνει χώρα μόνο σε καφετέριες και εργασιακούς χώρους.

Η καπνιστική καταπίεση καθώς και οι συμπεριφοριακές συγκρούσεις είναι μια πραγματικότητα μέσα στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό χώρο. Όπως πάντα οι παθητικοί καπνιστές είναι τα παιδιά και οι κατηγορίες ατόμων πιο συνεσταλμένων και περισσότερο διστακτικών στο να αντιδράσουν.

Όμως μπορεί να υπάρξει βοήθεια.

Μάθετε πως να αντιδράτε και πως να διεκδικείτε ήρεμα και πολιτισμένα, το δικαίωμα σας στην ανεμπόδιστη αναπνοή.

Κάντε το πρώτο βήμα και ελάτε την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον φιλόξενο πολυχώρο του Συλλόγου “ο Ορίζοντας” στην Τσουδερών 38Α.

Μοιραζόμαστε ιστορίες καθημερινής καπνικής τρέλας. Περιστατικά σοβαρά αλλά και κωμικοτραγικά. Ανταλλάσσουμε εμπειρίες αλλά και τρόπους διαχείρισης. Μαθαίνουμε πως να συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και προσοχή στους καπνιστές. Είναι εξάλλου φίλοι μας. Είναι συγγενείς μας, συνεργάτες αλλά και αγαπημένα μας άτομα.

Σκοπός μας να βελτιώσουμε τόσο την σχέση μας μαζί τους όσο και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα μας στην άκαπνη εισπνοή.

Την συνάντηση και συζήτηση θα συντονίζει η κυρία Βεργανελάκη Ευαγγελία, κοινωνική ανθρωπολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και κοινωνική αρθρογράφος.

Σας περιμένουμε Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον πολυχώρο του Συλλόγου “ο Ορίζοντας” στην Τσουδερών 38Α.