Πρόσκληση στην 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Ακαπνίστας»

Προσκαλούμε τα ιδρυτικά μέλη του νόμιμα συγκροτημένου Συλλόγου «Ακαπνίστας», καθώς και όσους/όσες ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη, στην 1η Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 ώρα 18:30 στην αίθουσα Λεκτόριο, Μίνωος 31 Χανιά. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την;

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 ώρα 19:00 στην αίθουσα Λεκτόριο, Μίνωος 31 Χανιά.

Η Ημερησία Διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  1. Εγγραφή νέων μελών.
  2. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες.
  4. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
  5. Προγραμματισμός δράσεων για την περίοδο από Φθινόπωρο 2018 έως Καλοκαίρι 2019.
  6. Διάφορα.

Πληροφορίες για τον Σύλλογο «Ακαπνίστας»
Σκοποί του συλλόγου είναι α) η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος, β) η ενημέρωση των μη καπνιζόντων για τα δικαιώματά τους στον καθαρό αέρα και γ) η δραστηριοποίηση όλων για την, κατά προτεραιότητα, προστασία από το παθητικό κάπνισμα των πλέον ευάλωτων ομάδων (ανήλικοι, αλλεργικοί, καρδιοπαθείς, έγκυες, ασθματικοί κλπ.).

Καταστατικό του Συλλόγου

Αίτηση Εγγραφής νέου μέλους. Μπορείτε να τη συμπληρώσετε, να την εκτυπώσετε, να την υπογράψετε και να μας την στείλετε στον Σύλλογο ηλεκτρονικά (akapnistas@gmail.com), ή να τη φέρετε την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στην οποία και θα μπορείτε να συμμετέχετε με δικαίωμα ψήφου κι εκλογής εφόσον είστε ταμειακώς εντάξει (5 € δικαίωμα εγγραφής και 10€ ετήσια συνδρομή).

Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας για τα όργανα του Συλλόγου. Πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά (akapnistas@gmail.com) ή να επιδοθεί ιδιοχείρως μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή
Δημήτριος Κοτζαμπασάκης, Γεώργιος Μαρμαρινός, Παναγιώτης Αλεβαντής, Σοφία Γαροφαλάκη, Ελένη Πατεράκη, Αγγελική Μαρινάκη, και Στυλιανός Παπαντωνάκης